Kram og Corona

Kram og Corona❣️

Mine tanker går til alle jer dejlige mennesker derude – i en meget usædvanlig og for mange vanskelig tid.
Verden er pludselig ikke længere, som vi kendte den for bare en måned siden. Unge som gamle er vi alle blevet konfronteret med både verdenssamfundets sårbarhed og vores egen menneskelige sårbarhed.

Men på trods af situationens alvor, så er jeg ikke i tvivl om, at den har lært os noget hver især. Personligt har det givet mig mere tid til reflektion og taknemmelighed over min lille virksomhed Buddypillow.dk og mine krammepuder, som stadig skaber stor glæde for mange mennesker.

Mangler du fysisk kontakt med andre mennesker eller savner du et kram, så er her et par gode råd til hvordan man også kan udløse kærligheds- eller krammehormonet oxytocin (se: buddypillow.dk/ oxytocin):
• Tag et varmt brusebad og sæb dig ind
• Smør dig ind i crème
• Kæl med dit kæledyr
• Kram en bamse eller en pude / krammepude

Pas på jeg selv –

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.