Om buddypillow

Om buddypillow

Buddypillow er en multifunktionel krammepude

  • Et ergonomisk hjælpemiddel, særlig henvendt til mennesker med enten fysiologiske lidelser, smerter, sygdomme eller aldersbetingede skavanker.
  • En krops- og krammepude, som tilbyder alle brugere en afslappet og ergonomisk korrekt sovestilling. Dens krammevenlige form skaber øget velvære, giver tryghed og en mere rolig søvn.
  • En nakkestøtte, underarmstøtte, knæ-, og benstøtte. Buddypillow er også er ideel på fly- og bilrejser.            

Form og funktion

Buddypillow er formet som en cylinder, der munder ud i et smalt, fladt pudestykke. Pasformen er udviklet sådan, at man holder om eller krammer cylinderdelen. Dette bevirker, at skuldrene ikke presses sammen, og at lungerne får mere plads.

Det flade pudestykke, som placeres mellem lår og knæ, fungerer som affjedring og modvirker pres, ubehag og varme. Puden stabiliserer og støtter kroppen i fosterstilling og fremmer den gode nattesøvn.

Buddypillow fås i 5 størrelser

S     :  249,- kr.      (Længde 70 cm. / Vægt ca. 250 g)

M   : 399,- kr.      (Længde 105 cm. / Vægt ca. 450 g)

L    :  449,- kr.      (Længde 120 cm. / Vægt ca. 500 g)

XL  : 499,- kr.      (Længde 135 cm. / Vægt ca. 640 g)

XLL: 699,- kr.     (Længde 150 cm. / Vægt ca. 800 g)

Buddypillow’s historie

Udviklingen af Buddypillow tager udgangspunkt i min egen erfaring med en slidgigtplaget skulder og senere leddegigt. Oprindelig benyttede jeg en almindelig hovedpude som krammepude, men fik ikke den støtte, som jeg havde behov for. Efter at have undersøgt markedet for krammepuder, hvor jeg ikke fandt hvad jeg søgte, besluttede jeg, at udvikle og designe min egen krammepude – Buddypillow.

Min tro på Buddypillow’s særlige egenskaber er vedvarende blevet styrket gennem en overvældende positiv respons fra kunder, venner og familie. For manges vedkommende er puden blevet en uundværlig del af deres nattesøvn.

Jeg har haft kontakt til både Ergoterapi- og Gigtforeningen og har modtaget ekspertfaglig viden fra Vihtek (Videnskabeligt testmiljø, Glostrup Hospital). Buddypillow er derudover med stor succes blevet testet blandt psykisk sårbare unge på Ungehuset CPH og på Plejehjemmet Sjælsø Plejecenter i Birkerød. Alle vurderer de, at puden har et potentiale i behandlingsmiljøet.

Produkt-information:

Læs mere her

[testimonials ids=”1047″]