Den gode søvn

pexels-photo-545010.jpeg

Om søvn

Vi skal værne om vores nattesøvn

En Buddypillow kan gøre en stor forskel, når det gælder din nattesøvn. Buddypillow’s design har en perfekt balance mellem formen, som giver kroppen optimal støtte, og materialets gode egenskaber.

Vi sover vidt forskelligt og har forskellige behov om natten. Nogle sover næsten altid godt, mens andre bliver udfordret natten igennem. Mange overser betydningen af de rette puder både til hovedet og til kroppen. Øget komfort i sengen, får kroppen til at slappe af. Den gode nattesøvn kræver, at vi lytte til vores krop og respekterer dens skiftende behov for både støtte og komfort.

Har du søvnproblemer, er det vigtigt at finde årsagen til, hvorfor du sover dårligt – og dernæst forsøge at komme søvnproblemet til livs. Et godt råd er at respektere kroppens skiftende behov for støtte og komfort.

Søvn er vigtig

Søvn er afgørende for vores daglige fysiologiske og psykiske trivsel, især den dybe (REM)søvn er vigtig. Den bidrager til, at vitale organer får tid til at restituere sig, at hjernen vaskes ren for affaldsstoffer, og at vores led og muskler slapper af. Hvis vi ikke  får sovet nok, svækkes vores immunforsvar og hukommelse, og vi kan opleve nedsat koncentrations- og  indlæringsevne.

Stress er den hyppigste årsag til søvnproblemer, men der kan også være andre årsager til, at vi ikke finder vej til drømmeland. Jo ældre vi bliver, desto vanskeligere kan det også blive at opnå en god lang nattesøvn (se også: Søvn og velvære).

Hvis du har søvnproblemer, er der hjælp at hente her:

HTTP:// http://www.heltgodnat.dk